Meniu
Coș cumpărături

Livrări și retururi

LIVRĂRI ȘI RETURURI

LIVRĂRI

Pe site-ul www.atelier-creativ-mt.ro se pot face numai livrări în România, prin intermediul partenerului logistic FAN COURIER

 

RETURURI

Clientul poate trimite retur prin orice firmă de curierat rapid produsele achiziționate online, însoțite de formularul de retur completat și de factură. Perioada de retur validă în conformitate cu reglementările în vigoare este de 14 zile, socotită între data recepției produsului de către client și data recepției returului de către noi.

Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnată prin virament bancar. Este necesară menționarea procedeului dorit în formularul de retur.

 

După primirea returului, va fi efectuată verificarea produselor returnate și transmis un email de confirmare a procesării returului. În cazul solicitării unui alt produs clientul va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. În situația în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența va fi plătită prin virament bancar, conform modalităților de returnare menționate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial, dacă acesta îndeplinește conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar in 15 zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator în formularul de retur. Taxele de curierat nu vor fi rambursate. 


Toate costurile de transport generate de procedura de retur/schimb produse, inclusiv reexpedierea vor fi suportate exclusiv de către client. Taxele de curierat nu vor fi rambursate. 

Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare în cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de către client.


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de plată acceptate sunt:

- numerar la plata ramburs;

- transfer bancar.

INFORMAȚII DE PLATĂ PRIN TRANSFER BANCAR

CLIENT: TROFIN F MIHAELA PFA

IBAN: RO81BTRLRONCRT0568899901

BANCA: BANCA TRANSILVANIA

MONEDA: RON

Acest site utilizează tehnologii cookies. Continuarea utilizării acestuia reprezintă acceptul dvs. Putetți citi mai multe despre cookies.